Victor Ponta a reacționat la știrea cu privire la numărul de paturi ATI pentru bolnavii de Covid-19 din București.

După ce autoritățile au oferit publicului informații cu privire la cele 64 de paturi la terapie intensivă pentru bolnavii de Covid-19, Victor Ponta a publicat pe Facebook un mesaj în care trasează o paralelă între actuala situație și cea de acum cinci ani, în urma incendiului de la Colectiv.

Acesta critică faptul că, deși au trecut șase luni de la declanșarea pandemiei, Bucureștiul are doar 64 de paturi ATI pentru bolnavii de coronavirus.

”Cei care strigau de ce nu sunt paturi destule pentru victimele unui accident teribil, impresictibil , inexplicabil si fara precedent ca cel de la “Colectiv” acum tac cand mor zeci de oameni zilnic din cauza unui virus care a aparut in urma cu 6 luni”, scrie președintele Pro România pe Facebook.

Acesta lansează un nou atac împotriva decidenților: ”Ne trebuie un vaccin contra incompetentei / si un vaccin contra ticalosiei!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.