Victor Ponta, liderul Pro România a anunțat oficial o alianță a partidului său cu Robert Negoiță la alegerile locale din 2020, care se va numi „Pro București 2020”.

Victor Ponta spune că alianța sa cu Robert Negoiță oferă oamenilor o alternativă la PNL și PSD, în lupta pentru Primăria Generală a Capitalei.

Acum suntem într-o criză economică şi socială foarte asemănătoare cu cea din 2012 şi în plus avem o criză medicală fără precedent dar, mai rău ca în 2012, nu există nicio alternativă. Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (...) E doar o schimbare între ei, în continuare ajung oamenii primari, miniştri, prim miniştri fără niciun criteriu de competenţă. Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung”, a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Ponta spune că, după părerea sa, Gabriela Firea „nu va putea să facă mai mult decât a făcut din 2016, iar Nicușor Dan nu poate să facă mai mult decât ar fi putut în 2016, pentru că a fost capturat”.

La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a spus despre această alianță că are ca obiectiv oferirea unei alternative și, mai mult decât atât, își doresc să fie „altfel”.

Democraţie înseamnă dreptul de a alege şi ca să ne exercităm acest drept trebuie să avem de unde alege. Este un obiectiv al nostru de a propune o alternativă şi nu doar atât, noi chiar ne propunem să fim altfel”, a spus Negoiță.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.