După ce Robert Negoiță a părăsit PSD pentru a candida separat la alegerile locale din toamnă, acesta pare că pregătește o alianță cu Victor Ponta.

Bătălia pentru Primăria Capitalei și pentru primăriile de sector va fi una destul de interesantă, având în vedere formațiunile și alianțele politice care se conturează în prezent.

În urmă cu câteva zile, Robert Negoiță și-a anunțat despărțirea de PSD; după mai mulți ani în care acesta s-a arătat constant nemulțumit de partid. Primarul Sectorului 3 este acum președintele partidului București 2020, din partea căruia candidează la alegerile locale.

Acesta caută o alianță cu Victor Ponta, astfel că duminică, 26 iulie, cei doi vor susține o conferință de presă comună. Cel mai probabil, este vorba despre oficializarea alianței între Pro România și București 2020 pentru alegerile locale.

”Președintele PRO România, Victor Ponta, și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, vor susține o conferință de presă duminică, 26 iulie, începând cu ora 12.30, la sediul central PRO România din București (Str. Gina Patrichi, nr.10, Sector 1)”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către Pro România.

Rămâne de văzut dacă Victor Ponta își va anunța candidatura pentru Primăria Generală, așa cum s-a vehiculat în repetate rânduri în ultima vreme.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iulie 2020 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.