Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de către un utilizator de Facebook care postează diverse teorii ale conspirației despre Covid-19.

Postarea a apărut pe Facebook luni seară și a reușit să adune mai bine de 800 de like-uri, alături de 400 de comentarii și peste 1.500 de distribuiri.

Raul Coltor, autorul mesajului, are pagina de Facebook plină de diverse teorii ale conspirației cu privire la coronavirus și la vaccinuri. De asemenea, este unul dintre cei care au participat în weekend la protestul din Piața Victoriei.

În cadrul mesajului pe care acesta l-a postat pe Facebook, susține că Arafat este condamnat la moarte în Palestina și că șeful DSU a comis crime împotriva cetățenilor români. Astfel, Raul Coltor susine că, prin depunerea jurământului militar, are dreptul de a ucide în numele țării.

Coltor spune că îl va îngropa pe Raed Arafat într-um mormânt de piatră, alături de un porc.

”În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!” este mesajul integrat publicat pe Facebook și preluat de adevarul.ro.

Postarea a dispărut de pe Facebook în urma mediatizării în presă. De asemenea, Poliția Română a demarat o anchetă cu privire la mesajul publicat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iulie 2020 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.