Emil Boc se arată un susținător al lui Nicușor Dan și o compară pe Gabriela Firea cu fostul primar din Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.

În cadrul unei emisiuni de la Realitatea Plsu, Emil Boc a trasat o paralelă între actualul edil al Capitalei, Gabriela Firea, și fostul primar din Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.

Boc spune că îi ține pumnii lui Nicușor Dan, afirmând că Bucureștiul ”are nevoie de un om cu viziunea și experiența lui Nicușor Dan.”

De asemenea, primarul Clujului mai spune că orașul său a trecut printr-o situație similară în 2004: ”același circ aveam la Cluj de la un alt primar care punea oase pe masa ședinței de Consiliul Local pentru a sfida opoziția. Tot orașul era într-o tensiune artificială creată de o administrație care își dădea seama că nu mai are viitor.”

Boc spune că a fost greu să se facă ruptura la momentul respectiv, dar are încredere că Nicușoir Dan va fi cel care va face diferența și va duce Capitala acolo unde îi este locul.

De asemenea, Nicușor Dan se arată un fan al primarului Emil Boc, despre care apreciază că a făcut foarte multe la Cluj. Candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei apreciază în mod special un aspect din modul de lucru al lui Boc: ”stă de vorbă cu asociațiile profesionale, stă de vorbă cu ONG-urile, de vorbă cu reprezentanții mediului de afaceri, stă de vorbă cu arhitecții și urbaniști pentru că de fapt asta este esența democrației. Tu ca primar nu ești un moșier și ceilalți supușii tăi. Tu ca primar ești vehiculul prin care toți oamenii ăștia și realizează visul de a trăit în oraș mai bun.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.