Nicușor Dan îi dă replică Gabrielei Firea, după ce aceasta a declarat că ar vrea să facă echipă cu el la Primăria Capitalei: ea primar, el viceprimar.

Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicușor Dan.

Acesta a explicat apoi la Digi24 că a aflat de declarația Gabrielei Firea din presă, dar că nu a mai vorbit cu ea de când era consilier general al PMB.

„În ceea ce o privește pe Gabriela Firea, mi-ar plăcea să-i întorc politicos oferta, dar nu are calitățile administrative pentru viceprimar, de fapt pentru nicio funcție publică din primărie”, a declarat Nicușor Dan, potrivit digi24.ro.

Gabriela Firea vrea ca Nicușor Dan să devină viceprimar

Primarul general al Capitalei a susținut că şi-ar dori ca Nicuşor Dan să ajungă viceprimar, considerând că ar colabora bine cu acesta: „Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar”.

Gabriela Firea a spus că, în schimbul colaborării cu Bădulescu în campania electorală, și-ar dori să facă echipă cu Nicușor Dan.

Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar. I-am mai oferit şi data trecută, dar ne-a părăsit, a stat doar şase luni în Consiliul General, chiulind mai mult, deci a fost foarte pasager pe la şedinţele de Consiliu General (...)Cred că vom colabora foarte bine”,a susținut aceasta în cadrul unei emisiuni la Digi24.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.