Premierul Ludovic Orban a sărit în apărarea lui Nicușor Dan, după ce PSD i-a bruiat conferința de presă de ieri, organizată de PNL-USR în spațiul public.

Nu e un scandal. Deci niște nesimțiți care-și bat joc de București de patru ani au ajuns să considere Bucureștiul moșia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spațiul public și aparțin fiecărui bucureștean. Orice om vrea să se plimbe, să facă o declarație are acest drept. Nenorociții care-și bat joc de București, toți haidamacii lui Firea și Pandele nu-i permit candidatului nostru la primărie nici măcar să facă o declarație în spațiul public”, a declarat premierul, potrivit hotnews.ro.

Ludovic Orban consideră că PSD a dat dovadă de „un comportament golănesc” și le-a cerut social-democraților să înceteze cu astfel de șicane.

Ieri, Nicușor Dan a fost bruiat de mașinile de salubrizare din Sectorul 5, în timpul unei conferințe de presă pe care o susținea.

Angajații Primăriei Sectorului 5, care lucrează pe mașinile de salubrizare, i-au pus gând rău lui Nicușor Dan în această dimineață și i-au întrerupt conferința de presă claxonând insistent în apropierea acestuia și a jurnaliștilor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.