Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă în această dimineață, iar astăzi a fost bruiat de mașinile de salubrizare din Sectorul 5.

Angajații Primăriei Sectorului 5, care lucrează pe mașinile de salubrizare, i-au pus gând rău lui Nicușor Dan în această dimineață și i-au întrerupt conferința de presă claxonând insistent în apropierea acestuia și a jurnaliștilor.

În intersecția de lângă care Nicușor Dan și-a susținut conferința poate fi văzut și un polițist local. Cu toate că autovehiculele Primăriei tulburau liniștea publică, agentul nu a găsit de cuviință să intervină în vreun fel.

Nicușor Dan chiar a mers la polițistul local pentru a-l întreba de ce nu acționează în cazul de față, dar și pentru a-i cere să se legitimeze. Agentul a răspuns că explicațiile le va da Primăria, adăugând: ”Domnu' deputat, haideți, puțină decență.”

Conferința de astăzi a avut loc la intersecția dintre strada Progresul și strada Constantin Istrati. Candidatul la Primăria Capitalei a discutat despre principalele subiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General.

Este a doua conferință de presă în care Nicușor Dan este șicanat. În urmă cu două săptămâni, acesta a fost în Prelungirea Ghencea pentru o întâlnire cu jurnaliști, iar aici a ajuns să se îmbrâncească cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul capitalei. Acesta l-a întrerupt pe tot parcursul discursului.

Nicușor Dan a subliniat că 250 de milioane de lei au fost investiți în infrastructura orașului de-a lungul perioadei 2017 - 2019. Acesta arată că banii sunt mai puțin de jumătate decât lucrarea pentru Prelungirea Ghencea.

Bădulescu a încercat să-l contreze, spunând că este ”fals, domnule, de ce nu prezinți execuația bugetară? Nu pot să te las.”

Nicușor Dan le-a cerut scuze privitorilor pentru cele întâmplate: ”Ne scuzați pentru circ! Am pierdut 4 ani din viață și 4 miliarde de euro.”

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.