Denise Rifai, jurnalistă, a numit-o pe Viroica Dăncilă „agramată” și i-a adresat mai multe ironii fostului premier, după ce aceasta a criticat din nou guvernarea liberală.

Reacția dură a jurnalistei Denise Rifai a venit în urma unei postări pe Facebook a Vioricăi Dăncilă, în care aceasta susținea că liberalii au guvernat dezastruos și a cerut depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Doamne ferește! Ăsta da, blestem pe țărișoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind! Coana Mare abia “calcă” limba română si a ajuns de ne expune gândurile ei despre România, despre Guvern, despre cum se conduce o țară și, în definitiv, cere demiterea Cabinetului Orban”, a scris jurnalista.

Rifai a adresat câteva ironii la adresa Vioricăi Dăncilă, spunând că Palatul Victoria nu este „salon de cocuri și make-up”, iar țara s-a săturat de 2 ani și jumătate de anomalie politică.

Coana Veoriko, lasă-ne bre, cu broșele lu’ mata în pace! Ne-o ajuns cei 2 ani și jumătate de anomalie politică crasă! La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri și make-up! Hai! Adios!”, a mai scris pe Facebook Denise Rifai.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.