Politica 8 Iunie 2020 16:35

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul interimar al PSD afirmă că partidul nu mai vrea ”continuarea Klaustrofobiei” ca modern de guvernare a României

Ciolacu scrie că Nelu Tătaru vrea ca starea de alertă să fie extinsă și după 15 iunie, cu toate că ”nu ne prezintă niciun argument solid pentru asta.”

Președintele PSD face o trimitere către acuzațiile trecute lansate la adresa ministrului Sănătății, despre care spune că nu are cum să aducă argumente ”fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei.”

Marcel Ciolacu spune că ”de trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL.”

Astfel, liderul interimar al social-democraților spune că nu mai este nevoie de amenzi și de stare de alertă, deoarece românii au demonstrat că sunt mai responsabili decât guvernanții.

Marcel Ciolacu afirmă că ”PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali. Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri.”

În incheiere, Ciolacu spune că ”după 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.