Politica 5 Iunie 2020 12:14

PSD lansează noi acuzații către liberali, pe care îi acuză că au schimbat din funcții cheie profesioniștii, pe care i-au înlocuit cu diverse alte personaje.

Într-o postare pe Facebook, Partidul Social Demorcat lansează noi acuzații la adresa liberalilor, pe care îi acuză că ”au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public. Și asupra conducerilor de spitale.”

Social democrații spun că PNL ”a schimbat profesioniști cu tot felul de coafeze și șefi de pompe funebre.”

PSD arată că vina pentru infectarea în masă a medicilor din țară aparține liberalilor, care ”s-au bâlbâit groaznic cu testarea.”

Partidul Social Democrat mai subliniază că ”o țară întreagă a ajuns să le strige în față: Eliberați spitalele de pacienții cu COVID-19! Tratați-i în spitalele modulare care stau goale! Ocupați-vă de pacienții cu boli cronice care suferă de luni întregi!”

PSD nu uită să facă trimiteri și către Klaus Iohannis, pe care partidul îl descrie ca ”un președinte surd la durerile românilor”, acesta fiind alături de Ludovic Orban, ”un premier orb la soluțiile pentru medici și pacienți.”

PSD încheie mesajul afirmând: ”Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanțele țării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare. Aceasta este Guvernarea Orbannis.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.