Politica 26 Mai 2020 12:15

Kelemen Hunor a făcut câteva declarații cu privire la președintele Klaus Iohannis, despre care crede că e ”mai puțin talentat” decât Traian Băsescu.

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a fost invitat la Marius Tucă Show, unde a discutat despre președintele Iohannis și mai ales despre atitudinea sa din ultima vreme.

Conform liderului maghiarilor, Klaus Iohannis încearcă să devină un președinte jucător, la fel ca Train Băsescu, doar că îi lipsește talentul pe care îl avea fostul șef de stat.

”Trebuia să fie mult mai echilibrat și mai puțin preocupat de atacurile politice. Iohannis tot timpul a vrut să pară un alt președinte. A devenit un președinte jucător cu mai puțin talent decât Băsescu”, a afirmat Kelemen Hunor.

Criticile lui Kelemen Hunor vin și pe fondul afirmațiilor lansate recent de Klaus Iohannis în spațiul public, conform cărora PSD ar da Ardealul ungurilor.

De asemenea, Kelemen Hunor este de părere că e foarte grav faptul că Iohannis a vorbit, în batjocură, în limba maghiară atunci când i-a salutat pe cei din PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.