Politica 25 Mai 2020 12:10

În cadrul unui interviu, Cozmin Gușă a vorbit despre șansele lui Marcel Vela la Primăria Capitalei.

Poate că nu te-ai gândit că Marcel Vela ar putea ocupa fotoliul de la Primăria Capitalei, însă scenariul nu pare unul foarte fantezist. Cel puțin nu în viziunea lui Cozmin Gușă, care a acordat un interviu celor de la Replica Online, în care a vorbit despre actualul ministru de Interne.

Gușă a pornit de la comparația dintre Vela și actualul candidat anunțat al PNL, Nicușor Dan. Cel din urmă ar fi surclasat de departe de către Marcel Vela, dacă cei doi ar fi puși față în față într-un sondaj intern din partid.

Cozmin Gușă spune că ”comparația între Nicușor Dan și Marcel Vela este că primul a stat în casă și nu a comunicat în toată această criză coronavirus și al doilea a fost prezent pe problematica crizei”, conform replicaonline.ro.

De asemenea, Gușă vorbește și despre ”războiul partidelor religioase din interiorul PNL” și amintește despre episodul în care Marcel Vela ”a acționat ca un creștin ortodox autentic”. Gușă e de părere că aderența specială pe care a căpătat-o ministrul de Interne ”îi va ține de cald mult timp”, deoarece ortodocșii nu uită eforturile depuse de acesta cu ocazia Paștelui.

Cozmin Gușă atrage atenția însă și arată că, deși România este majoritar creștin ortodoxă, puterea în interiorul PNL se află pe linia neo-protestantă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.