Politica 20 Mai 2020 15:50

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis consideră amenda dată de CNCD ca fiind „profund politică” și vrea să o conteste în instanță.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de hotărârea de astăzi a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Având în vedere că decizia CNCD este una profund politică, Președintele României va contesta această hotărâre la instanța competentă”, a transmis Administrația Prezidențială, potrivit g4media.ro.

Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD cu 5.000 de lei

Președintele Klaus Iohannis a fost amendat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce în luna aprilie acesta a acuzat PSD că vinde Ardealul ungurilor.

Sesizarea la CNDC a fost făcută de PSD, pentru „instigare la ură pe baza răspândirii de informații false”, după declarațiile pe care le-a făcut despre proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.