Marcel Ciolacu lansează noi acuzații către PNL, acuzând guvernul că prin amenzile date populației, a introdus taxa pe coronavirus.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, președintele interimar PSD trasează o paralelă între numărul de teste efectuate de autorități, 175.000, și numărul de amenzi date de organele de control, 290.000.

Ciolacu punctează că valoarea amenzilor este de 570 de milioane de lei și că acestea au fost ”date la grămadă, după bunul plac.” Ciolacu face o trimitere către ideea de plan de amenzi, care a mai fost vehiculată în spațiul public în ultima vreme.

”Când dai 290.000 de amenzi, cu mult mai mult decât testele de coronavirus efectuate, iar când valoarea lor depășește sumele alocate pentru echipamente de protecție pentru cadrele medicale, înseamnă că Guvernul nu și-a făcut deloc treaba și a pus toată presiunea pe cetățeni!” afirmă Ciolacu în mesajul publicat pe Facebook, criticând măsurile luate de cabinetul Orban.

Acesta mai atrage atenția și asupra faptului că amenzile date din România sunt enorme, raportate la salariul mediu net și în comparație cu alte state europene. Astfel, Ciolacu indică faptul că e vorba de ”o taxă mascată prin care Guvernul PNL își acoperă gaura pe care și-a dat-o singur în buget, prin modul catastrofal în care a gestionat economia!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Aprilie 2020 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.