Marcel Ciolacu a lansat un nou atac împotriva liberalilor, pe care îi acuză de proasta gestionare a crizei.

Președintele social-democraților a postat un mesaj pe Facebook, în care a lansat noi critici asupra guvernului.

Acesta a vorbit despre ce reprezintă ”crime asupra poporului român” și a început prin a vorbi despre situația locurilor de muncă. ”crimă este să laşi pe drumuri peste 1 milion de români şi să-i pui apoi să plătească dobândă la dobândă, dacă vor să îşi amâne ratele.”

Acesta menționează și alte probleme de natură economică, una dintre ele fiind numărul mare de firme care se închid nu zilnic, ci în fiecare oră, în România. Cealaltă se referă la banii pe care guvernul i-a cheltuit începând cu luna ianuarie, fără ca firmele și populația să primească vreun ajutor:

”- crimă este să ştii că în fiecare oră se închid 90 de firme în România şi tu să blochezi la Curtea Constituţională tocmai legile care ar fi salvat IMM-urile, dar şi locurile de muncă. ASTA E CRIMĂ!

- crimă este să risipeşti 35 de miliarde din ianuarie până acum, să toci aproape toată rezerva din buffer, să împrumuţi miliarde de euro şi ACUM să nu acorzi nici cel mai mic ajutor firmelor şi populaţiei afectate de criză.”

Acesta face referire și la medicii din linia întâi: ”crimă este să laşi medicii să devină carne de tun in faţa virusului, în timp ce tu şi şleahta faceţi achiziţii de milioane şi milioane de euro cu tot felul de buticuri obscure.”

Președintele interimar PSD vorbește și despre pensionari, dar și despre lipsa testării pentru coronavirus în țară: ”Iar cea mai mare CRIMĂ pe care o comiteți zi de zi este să nu testați populația! Să vă bateți joc de români, mințindu-i și ascunzându-le adevărul!”

Ciolacu încheie c o avertizare pentru liberali: ”Da, voi sunteți CRIMINALI! Și, da, veți plăti pentru toate acestea!”

Citeste si:
Peste 2.300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultima săptămână
Peste 2.300 de cazuri noi de...


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.