Ministrul Afacerilor Interne a declarat că, în urma unor discuţii cu Patriarhia Română, au fost stabilite măsuri pentru a permite credincioşilor „să se bucure” de sărbătoarea de Paşte.

Astăzi vom anunţa nişte măsuri pe care le-am luat împreună cu Patriarhia Română, astfel încât să venim în întâmpinarea celor care sărbătoresc Sfintele Paşti şi cred că vor înţelege faptul că am depus toate eforturile astfel încât şi credincioşii, şi clericii să fie protejaţi, dar, în acelaşi timp, să se bucure şi de Sfintele Paşti şi de lumină.

Nu pot să fac acum estimări pe durata restricţiilor, pentru că tot ceea ce decidem se face în urma unor analize pertinente, făcute cu celeritate de către specialişti. Totul este acum impropriu pentru a estima date exacte, (...) având în vedere că totul depinde de dinamica şi de evoluţia infecţiei cu coronavirus”, a anunțat Vela, citat de digi24.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Aprilie 2020 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.