Victor Ponta lansează un nou atac la adresa lui Ludovic Orban, pe fondul unei declarații făcute de către prim-ministrul României.

Ponta îl ironizează pe Orban și i se adresează cu apelativul ”Lucovid”, iar apoi îl invită să ia o pauză și să se retragă la Vila Lac 1, în timp ce restul politicienilor s-ar putea ocupa de problemele românilor.

Ponta îi reamintește lui Orban că românii nu stau la Vila Lac 1 și nici nu semnează contracte cu firme fantomă, dar nici nu își angajează pilele la stat.

Stimate Domnule Lucovid Orban - stiti vorba romaneasca: “cand toti iti spun ca esti beat te duci sa te culci”? Nu vrei sa mergi inapoi la Vila Lac 1 si sa ne lasi sa ii ajutam pe oameni? Am impresia ca dvs “v-ati saturat” de toti romanii astia obraznici care va deranjeaza cu problemele lor!

Domnule Lucovid Orban! Legile adoptate vineri de Parlament privesc milioane de romani si sute de mii de firme mici si mijlocii roamanesti: facilitati la plata ratelor bancare, a contributiilor si taxelor catre stat, a utilitatilor ( curent, gaze, gunoi, tv, internet)!

Nu toti romanii stau la Vila Lac 1 ca dvs Domnule Lucovid/ nu toti romanii semneza contracte de milioane de euro cu firme fantoma ca dvs/ nu toti romanii isi angajeaza pilele in functii bine platite la stat exact cand peste 1 milion de oameni sunt deja in somaj/ nu toti romanii iau salarii uriase, merg cu masini platite de stat si mananca la bufetul Guvernului pe degeaba ca dvs!”

Victor Ponta face și o trimitere ușor rasistă către coronavirus: ”Stiu ca va doare in cot de restul oamenilor Domnule Lucovid/ dar un pic de jena nu strica - poate faceti totusi Alegeri Anticipate si trebuie sa ii prostiti din nou ca va luptati cu “ciuma rosie” ( ca sa nu vada ca ii ucide “gripa galbena”)!”

În încheiere, Victor Ponta îi reamintește premierului despre o vorbă din popor: ”când toți îți spun că ești beat te duci să te culci!”

Citeste si:
Peste 2.300 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în ultima săptămână
Peste 2.300 de cazuri noi de...


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.