Social 6 Aprilie 2020 10:50

Pe fondul recomandărilor autorităților de a ne acoperi fețele atunci când ieșim din case, e bine să știi cum ai putea să îți faci o mască împotriva coronavirus.

Măștile chirurghicale nu sunt cele mai eficiente împotriva Covid-19, însă au fost prefarate de oameni datorită disponibilității lor. Totuși, oamenii au cumpărat astfel de măști în cantități imense, astfel că stocurile au dispărut, iar aprovizionarea încă e o problemă.

Tocmai de aceea, e important să găsești o metodă prin care să îți acoperi cumva nasul și gura. Tocmai de aceea, poți să îți faci o mască împotriva coronavirus chiar acasă.

În videoul de mai jos ai un tutorial foarte simplu de confecționare a unei măști. Ai nevoie doar de un tricou și de două elastice. Poți folosi și o bandană, un prosop sau o eșarfă, în funcție de ce ai la dispoziție.

Dacă nu vrei să porți o mască pentru propria siguranță, poartă o mască pentru siguranța celorlalți. Măștile sunt destinate să-i protejeze pe alții de tine, iar asta ar trebui să facem cu toții pentru a limita răspândirea virusului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.