Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, s-a întors la Palatul Victoria, după ce în urmă cu o săptămână demisiona din funcție.

Victor Costache, fost ministru al Sănătății, și-a dat demisia din funcție acum aproape o săptămână, joi, 26 martie.

Costache n-a plecat, însă, din Guvern, pentru prea mult timp. Acesta s-a întors deja la Palatul Victoria, unde va face parte din echipa care gestionează epidemia de coronavirus.

Costache este acum consilier onorific al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

La momentul demisiei, Costache declara că nu a părăsit corabia și că va fi alături de minister dacă va fi nevoie de el.

„Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie”, a declarat Victor Costache la Digi24, conform stiripesurse.ro.

Totuși, fostul ministru a ezitat, din nou, să răspundă la detalii cu privire la demisia sa, astfel că nu știm dacă a fost o decizie proprie sau dacă a fost împins către aceasta: „Miniștrii demisionează într-un anumit fel, nu are rost să intrăm în detalii și este prea puțin important cum a fost, este important să ne concentrăm asupra crizei Covid-19. În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.