Social 27 Martie 2020 16:32

Victor Costache a renunțat la funcția de ministru al Sănătății, dar susține că în niciun caz nu va părăsi corabia în timpul furtunii și că rămâne alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza lui.

”Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, deci nu abandonez această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie”, a declarat fostul ministru la un post de televiziune.

”Miniștrii demisionează într-un anumit fel, nu are rost să intrăm în detalii și este prea puțin important cum a fost, este important să ne concentrăm asupra crizei Covid-19. În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea”, a subliniat acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2020 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.