Gabriela Firea se afla in negocieri cu Marcel Ciolacu, inaintea congresului de partid.

Urmatorul congres al PSD ar urma sa aiba loc pe 21 martie. Cu toate acestea, inca nu se stie daca va fi unul online sau video. Iese din discutie varianta unui eveniment unde sa se intalneasca liderii partidului, avand in vedere interdictia cu privire la adunarile publice cu peste 1.000 de participanti.

Gabriela Firea a anuntat data Congresului si, totodata, a mentionat si ca se mai gandeste pana saptamana viitoare daca va candida sau nu pentru o functie in partid, avand in vedere si un comentariu "magulitor" venit din partea lui Marcel Ciolacu, arata stiripesurse.ro.

„Dupa ce am anuntat ca nu mai candidez la functia de presedinte executiv, am avut o discutie cu domnul Ciolacu ca nu vede o echipa de conducere fara mine si a ramas ca ma mai gandesc saptamana viitoare. Ne vedem saptamana viitoare ca sa ii dau raspunsul meu. A fost un comentariu magulitor al domnului presedinte interimar”, a declarat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.