Mihai Fifor, fostul secretar general al PSD, sustine ca PNL fuge de guvernare pentru ca ii este frica.

"Nicolae Ciuca, propus pentru Ministerul Apararii, este singurul ministru din guvernul Orban II care a primit un aviz favorabil in comisiile de specialitate, in urma audierilor de luni.

Florin Citu, propus pentru Finante, Marcel Vela, varianta pentru Interne, si Costel Alexe, nominalizat la Mediu, au primit aviz negativ in Parlament.

Asta demonstreaza ca PSD nu arunca-n derizoriu institutia Parlamentului si ia in serios procedura audierilor ministrilor cabinetulului Orban II.

PSD denunta si sanctioneaza mascarada PNL-isto – Iohannista, a desemnarii sfidatoare a aceluiasi guvern Orban, care sa fie respins in Parlament doar pentru a deschide astfel calea anticipatelor.

Este lucru cert ca PNL fuge de guvernare! Dovedeste acest lucru nu doar decizia politica a conducerii liberale de a nu-si sustine propriul guvern cat si atitudinea fiecarui ministru liberal, care, culmea absurdului politic, in fata comisiilor, la audieri, isi lauda 'realizarile', dar cere sa fie respins.

De ce fuge PNL de guvernare? De frica! Ultimele trei luni au dat masura (in)competentei si (i)responsabilitatii liberale.

Veniturile statului s-au prabusit, cheltuielile au explodat, economia franeaza puternic, deficitul bugetar a iesit mult din limitele admise, fapt pentru care Comisia Europeana a declansat procedura de deficit excesiv, imprumuturile au ajuns la dimensiuni gigantice, majorarea legala a salariilor si pensiilor s-a anulat, la fel si dublarea alocatiilor pentru copii, sanatatea se privatizeaza.

Acesta este tabloul sumbru dupa trei luni de guvernare PNL. De aceea PNL vrea anticipate! Pentru ca-si inchipuie ca ar mai putea obtine suficiente voturi pentru a ramane la putere si a putea apoi sa-si continue programul dur de austeritate pe care vor sa-l impuna romanilor.

Acesta este adevarata miza a mascaradei liberale care arunca-n derizoriu Constitutia, procedurile parlamentare, legea si-i sfideaza pe romani prostindu-i ca anticipatele ar fi in interesul lor", a scris pe Facebook Mihai Fifor.

Citeste si:
Orban, despre menținerea lui Bode la Interne: „Principala...
Orban, despre menținerea lui...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.