Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, sustine ca suma alocata de Guvernul Orban pentru PMB nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

"Am incercat, desi suma e mica, sa o distribuim ca sa nu fie sincope in principalele domenii. (...) Cea mai mare suma - peste 500 milioane de euro - este pentru fluidizarea traficului", a declarat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a precizat si sumele prevazute in proiectul de buget pentru serviciile publice (termoficare, iluminat, apa, canal) - peste 200 milioane de euro, pentru sanatate - mai mult de 100 milioane de euro, pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic - 45 milioane de euro, iar pentru domeniul protectiei sociale - peste 100 milioane de euro.

"S-a vorbit foarte mult de cand sunt primar ca se organizeaza evenimente (...). Nu (sunt - n.r.) mai multe decat in marile orase conduse de primari parte a unui partid guvernamant care au dreptul sa organizeze (...). Numai la Bucuresti nu avem voie sa organizam nimic", a adaugat Firea, potrivit antena3.ro.

Edilul Capitalei a ironizat situatia, cerandu-le celor de la Guvern sa ii spuna ce teatru sau muzeu sa inchida: "Sa ne spuna stimabilii domni la putere, la Guvern (...) cu care sa incepem".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.