Fostul premier, Dacian Ciolos, sustine ca liderul USR si Dan Barna este expresia reinnoirii societatii romanesti. Totodata, el a tinut sa mentioneze ca guvernarea USR-PLUS ar fi diferita, intrucat se bazeaza pe oameni cinstiti si modesti, "care vor lucra in interesul Romaniei".

"Guvernarea noastra va fi diferita pentru ca ne vom baza in primul rand pe oameni cinstiti, pe oameni modesti si pe oameni integri care vor lucra in interesul Romaniei.

Dan Barna este un om care nu a fost contaminat de regimul comunist, care si-a desavarsit cea mai mare parte si cea mai importanta parte a formarii profesionale in libertate, in deschidere fata de lume, in normalitate si toate lucrurile acestea le gasim in caracterul lui Dan Barna si de toate lucrurile acestea Romania are nevoie. (...) Dar Dan este si expresia reinnoirii societatii de astazi. Pentru ca Dan vine din mediul acesta normal, un om care si-a castigat traiul cu munca cinstita, care a crezut in competentele lui si le-a desavarsit, le-a pus in aplicare, a lucrat pentru o Romanie moderna, a lucrat pentru o Romanie europeana si a crezut in acest proiect.

Dan este expresia de innoire a Romaniei, este si proiectul pe care noi il purtam, cei opt europarlamentari ai Aliantei USR-PLUS, este proiectul pe care il purtam si la nivel european", a adaugat el.

Presedintele Romaniei trebuie sa fie un presedinte al tuturor cetatenilor romani, trebuie sa fie un presedinte si al celor varstnici, precum al celor tineri, si al celor saraci, care traiesc in saracie pentru ca au fost adusi acolo si nu li s-au oferit oportunitati, dar si al antreprenorilor care vor sa faca mai mult pentru tara lor si nu doar pentru businessul lor, si al bugetarilor, dar si al celor care lucreaza in sistemul privat, si al cetatenilor de origine romana de limba romana, dar si al celor maghiari, al celor germani, al sarbilor, al romilor, al lipovenilor, al turcilor, tatarilor, un roman al tuturor.

Eu sunt convins ca Dan Barna poate sa fie un presedinte al tuturor romanilor pentru ca vine din mediul lor, pentru ca cunoaste realitatile, nu doar ca e conectat la acest realitati, dar pentru Dan Barna politica inseamna a fi aproape de oameni, a-i asculta pe oameni si a-i intelege. Si de asta are nevoie Romania, de un astfel de presedinte are nevoie Romania", a declarat Ciolos, citat de ziare.com.

Citeste si:
Sorin Grindeanu, acuzații la adresa guvernării: „Nu știm unde s-au...
Sorin Grindeanu, acuzații la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.