Fostul premier Victor Ponta sustine ca cei de la Pro Romania nu doresc sa intre la guvernare.

"Noi nu vrem la guvernare cei de la Pro Romania. Nu am cerut niciun minister, nici 10, nici 17. Am mai avut ministere si cred ca o sa mai fie la un moment dat timpul. Ce am propus public e ca trebuie restructurat Guvernul, administratia publica, trebuie alt program de guvernare, au gaura de 11 miliarde de lei dupa gogosile lui Dragnea si Valcov si trei, un candidat unic daca vor ca stanga sa aiba o sansa. Asta am spus tot timpul, nu am cerut noi sa fim la guvernare", a declarat Ponta la un post TV.

Chestionat daca va intra la guvernare: "Nu, am vorbit ca daca voi reusiti sa obtineti restructurarea Guvernului, alt program de guvernare si un candidat unic, suntem dispusi sa discutam. Nu sa intram la guvernare, ci sa sprijinim... Nu inseamna ca daca intram noi la guvernare s-au rezolvat probleme tarii. Daca se vine cu restructurare alt program de guvernare, noi suntem de la pro, nu suntem de la contra. Daca veniti cu ceva destept, cu care suntem de acord, suntem pentru", a mai spus el, citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.