Premierul Viorica Dancila a reactionat dupa declaratiile lui Dacian Ciolos, care a mentionat ca actiuala sefa a Executivului nu este in masura sa vorbeasca despre performanta.

"Am vazut declaratia unui fost premier care imi reproseaza ca vorbesc despre performanta. Eu cred ca, inainte de a veni cu anumite declaratii in spatiul public, trebuie sa ne uitam la ceea ce am facut noi. Si eu primesc lectii de la fiecare cetatean, ascult fiecare cetatean, incerc sa inteleg care este directia pe care vrea sa o aiba acest guvern. Dar in momentul in care un guvern zero iti vorbeste de performante e cam greu de acceptat.

In momentul in care un fost comisar al Romaniei pe agricultura si dezvoltare rurala, un portofoliu foarte important pentru Romania, nu a facut nimic pentru tara si stiu bine ce vorbesc, pentru ca in acea perioada eram membra a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala in PE, este greu sa crezi in aceste cuvinte si in aceste reprosuri.

Eu cred ca atunci cand vii cu anumite acuze sa ai anumite retineri, avand in vedere modul in care ai gestionat anumite lucruri in activitatea ta si care, daca aveai performanta, ascultam despre acest lucru. Dar in momentul in care critici si nu vii cu nimic in loc este greu de ascultat. Dar cel mai usor este sa critici", a spus Dancila, citata de aktual24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.