Liderul PLUS Dacian Ciolos a reactionat dupa declaratiile premierului Viorica Dancila potrivit carora tara noastra a avut portofolii importante in Comisia Europeana, insa nu au adus foarte multe lucruri bune pentru Romania.

"Doamna Dancila este in pozitie sa vorbeasca de performanta? Mai ales la nivel european, dupa modul catastrofal in care a condus Guvernul pana acum si dupa modul catastrofal in care PSD a guvernat?

Prea putin ma intereseaza parerea doamnei Dancila din acest punct de vedere. Dupa cinci ani de zile ca si comisar european pentru agricultura eu stiu un lucru, au crescut subventiile pentru agricultorii romani din momentul acela si subventiile cu care se lauda acum domnul Daea si se lauda domnul Dragnea ca le plateste agricultorilor romani provin din fonduri europene in urma deciziilor care au fost luate pe reforma politicii agricole comune pe care eu am condus-o ca si comisar european", a spus Ciolos, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.