Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a suferit o noua operatie la colon.

"Am trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea unei afectiuni a colonului! Totul a decurs fara niciun fel de complicatii, iar acum sunt supravegheata post-operatoriu.

Interventia a avut loc ieri, tot la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” si a fost realizata de aceeasi echipa de medici alcatuita din managerul Spitalului Cantacuzino, Conf. Dr. Iulian Brezean – doctor in stiinte medicale, directorul medical Dr. Sorin Petrea- medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generala, Dr. Mihaela Vilcu- medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Dragi prieteni, am traversat o perioada foarte grea, in care problemele – deloc usoare – de sanatate s-au suprapus peste cele din activitatea curenta de la Primarie, si acestea, deloc putine. Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mana pe inima ca in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant. Te opresti din alergat, problemele care pareau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odata, extrem de clar, cat de importanta este sanatatea, atat de putin luata in seama atunci cand te simti bine, dar si cat de importanti sunt oamenii de langa tine. Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia si colegii, care m-au ajutat sa trec prin aceste incercari, precum si doctorii si intregul personal medical de la Cantacuzino, carora le sunt profund recunoscatoare.

Pot sa le confirm celor care m-au sfatuit insistent sa ma operez in strainatate ca aici, la Bucuresti , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat si de reputatii specialisti din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsa ca acesta nu este un caz singular si ca personalul medical din Romania merita tot respectul si increderea noastra.

Imi doresc sa am o recuperare cat mai rapida, pentru a ma putea intoarce cu forte depline acasa, la copii, la Florin, sotul meu, omul pe care ma pot bizui in orice moment oricat de greu ar fi, la mama, fratii, cumnata si prietenii mei, adica in mijlocul intregii mele familii, care ma sustine de fiecare data neconditionat, dar si la Primarie, unde ma asteapta colegii si o multime de proiecte si provocari", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Le multumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis ganduri bune in aceste momente!

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.