Politica 27 Mai 2019 15:04
Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca aceasta condamnare a lui Liviu Dragnea "este o executie clara, asa cum s-a intamplat si cu Adrian Nastase"

"In primul rand, incercam sa trecem peste socul asta. E o chestie care ne-a dat peste cap pe toti. Mai ales ca toti au fost achitati pe banda rulanta. Singurul care a fost condamnat cu executare este presedintele Dragnea.

Am sperat la o achitare. Am sperat până în ultimul moment, asta-i viaţa. E a doua execuţie pentru Partidul Social Democrat după Adrian Năstase. Sper ca să se bucure cei care au votat „ieri şi chiar probabil că oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi, că USR-ul şi ceilalţi o să ceară asta, probabil că cei care sunt agricultori să dea înapoi subvenţiile, pensionarii la fel, salariaţii... şi să le fie bine cu cei care au votat, să vedem ce bine o să le fie cu ceilalţi.

Este o executie clara a presedintelui, asa cum s-a intamplat si cu Adrian Nastase. Mesajul acestui presedinte al tarii a fost transmis clar ca hotii trebuie sa intre in puscarie. S-a vazut la nivel international cum se fac executiile in Romania. Ne-am intors in anii 50", spune Catalin Radulescu, potrivit Digi24.

Chestionat daca era nevoie de executie dupa alegerile parlamentare, deputatul PSD a spuns ca da, "pentru ca asa a vrut sistemul paralel nenorocit, in care am functionat 5-6 ani de zile si presedintele Iohannis".

Întrebat dacă are vreun mesaj pentru liderul PSD după condamnarea acestuia, Rădulescu a spus: „ÎI suntem alături, să fie tare acolo unde va fi. Dacă o să putem să-l vizităm, categoric o să-l vizităm”.

Radulescu, despre votul de duminica:

"A fost o ura generala impotriva presedintelui Dragnea, pe aceasta ura s-a mers la vot. Trebuia sa fie numai alegeri europarlamentare. Este un esec pe care ni-l asumam, dar PSD-ul mereu renaste din cenusa. Au câştigat în celelalte ţări, la noi nu am câştigat. (...) La noi românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. chiar le spun tuturor care şi-au dorit astfel de voturi: Daţi în cap, violaţi, faceţi tot ce vreţi pentru că de astăzi ăsta este trendul. Ăsta este trendul în România, bucuraţi-vă de astfel de trend!", a mai spus deputatul PSD.

Citeste si:
Polițistul care l-a ucis pe George Floyd a fost condamnat la 21 de...
Polițistul care l-a ucis pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.