Politica 27 Mai 2019 14:54
Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte.

"Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte!

S-a facut dreptate, Liviu Dragnea va merge acolo unde ii este locul! Eliberarea Romaniei a inceput ieri la vot si continua astazi, cu aceasta decizie a ICCJ.

Conducerea Parlamentului ar trebui sa convoace in aceasta saptamana o sedinta in plenul Camerei Deputatilor pentru a alege un nou Presedinte al Camerei. Este vital ca aceasta institutie esentiala sa isi poata recapata rolul firesc intr-o democratie, rol pe care Liviu Dragnea l-a subminat in mod constant pe tot parcursul mandatului sau", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.