Politica 27 Mai 2019 13:00
Dacian Ciolos sustine ca rezultatul obtinut de USR-PLUS la alegerile europarlamentare "este primul pas in construirea unui proiect pentru Romania" spunana ca se "pregatesc pentru algerile prezidentiale, locale, parlamentare".

"Avem doua evidente ale zilei de ieri, o zi exceptionala. Am castigat aratand ca suntem profesionisti si organizati.

S-a demonstrat falimentul total al actualei guvernari, care nu a fost in stare sa le ofere romanilor un drept fundamental: dreptul de a vota.

Va multumesc voua, tuturor celor care ati votat. Romania este europeana!

Le multumesc voluntarilor nostri. Le multumesc tuturor celor care au muncit ca sa se asigure ca avem un proces electoral corect, functional.

Le multumesc tuturor romanilor pentru acest miracol. Multumesc comunitatii maghiare pentru mobilizare. Multumesc pentru rabdare si pentru perseverenta. Multumesc pentru ca ati dat o sansa Romaniei.

Ce am obtinut impreuna in aceste zile este primul pas in construirea unui proiect pentru Romania. Ne vom pregati pentru alegerile prezidentiale, dar mai ales pentru a confirma impreuna acest rezultat la alegerile locale si apoi pentru un parlament al Romaniei reimprospatat.

Vom merge in Parlamentul European pentru a reprezenta drepturile si interesele tuturor cetatenilor Romaniei, fara exceptie.

Noi vrem sa construim punti intre comunitati. Nu dorim sa adancim faliile dintre cetatenii acestei tari.

Nu va temeti si nu lasati ca teama sa trezeasca sentimente de ostilitate

Vom lucra in Uniunea Europeana pentru proiecte care sa asigure dezvoltarea tuturor regiunilor. Avem un drum lung de parcurs impreuna, dar suntem plini de speranta.

Suntem performerii acestor alegeri in intreaga Europa. Am demonstrat ca se poate si ca suntem sufletul unei noi constructii care va include intregul continent.

Un mare multumesc pentru romanii din diaspora. Cei pe care actuala guvernare i-a primit cu gaze si cu sectii de votare improprii. Romania nu se uita niciodata. Va multumesc!

E prima batalie. Sa ne pregatim pentru cele care urmeaza. Vin prezidentialele, localele si parlamentarele. Urmeaza un ciclu exceptional pentru Romania.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Vom putea reconstrui aceasta tara printr-o guvernare onesta si profesionista. Suntem aici si nu plecam nicaieri", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.