Politica 1 Mai 2019 11:28
Rares Bogdan, candidat la europarlamentare pe lista PNL si Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD s-au certat in direct, la B1 TV, la emisiunea lui Silviu Manastire, informeaza stiripesurse.ro.

Codrin Stefanescu: "E un isteric care nu si-a luat pastilele. Nu-mi face placere sa stau de vorba cu acest personaj. Imi vine sa inchid ca nu va mai suport!"

Rares Bogdan: "Nu va mai suporta nici electoratul dumneavoastra. Nu am ce vorbi cu un personaj de teapa lui Codrin Stefanescu. De ce trebuie sa vorbesc eu cu un pacalici precum Codrin Stefanescu?"

Codrin Stefanescu: "Sunteti un personaj insalubru!"

Rares Bogdan: "Nu mai vreau sa vorbesc cu el! Eu as vorbi cu Dragnea sau Rovana Plumb, nu cu deputatul mitraliera, Codrin Stefanescu sau altii. Nu vreau sa apar pe acelasi ecran cu el la B1 TV! Scoateti imaginea mea de langa a lui! De ce nu ma puneti sa vorbesc si cu portarul de la PSD?! Nu vreau sa vorbesc cu Codrin Stefanescu"

Codrin Stefanescu: "Turbat securistoid, asta esti!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.