Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca liderului PSD Liviu Dragnea ii este frica de Pro Romania, el adaugand ca Dragnea este ''un tip fricos, las, isteric si care se teme pentru libertate si pentru banii pe care i-a furat''.

"Noi suntem foarte pregatiti de lupta. Faptul ca l-am scos din cotlon pe Dragnea si a anuntat ca se ocupa el de noi nu ne sperie deloc, nici nu ne plangem, dimpotriva, ne bucura pentru ca e un adevar pe care oamenii au inceput sa-l cunoasca si sa-l simta: faptul ca lui Dragnea ii e frica de Pro Romania, ca noi suntem cei care putem sa constituim cu adevarat o alternativa la Liviu Dragnea si la gasca lui, ca foarte multi oameni ca si noi am votat in 2012 PSD, Dragnea ne-a furat practic voturile si le-a folosit in interesul lui si al gastii lui. (...) Crizele de isterie a domnului Dragnea au doua explicatii, din punctul nostru de vedere, si va anunt ca o mergem pe acestea doua tot timpul, o sa-l apasam unde il doare", a afirmat Ponta.

El a spus ca, daca la alegerile europarlamentare din mai PSD nu va repeta scorul de 46% din voturi obtinut in decembrie 2016, se va vedea faptul ca acesta nu mai are legitimitatea "de a imparati Romania", scrie Agerpres.

"In primul rand, in decembrie 2016, PSD a obtinut 46 la suta din voturi, sigur sociologic si politic s-a dovedit ca PSD are un bazin de 30 de suta indiferent de ce lider are, in functie de lider, de echipa, ia mai multe voturi sau mai putine si vreau sa vedem daca pe 26 mai la Parlamentul European PSD in frunte cu Liviu Dragnea va lua tot 46 la suta pentru ca el spune ca sunt voturile lui. Noi spunem ca foarte multi oameni au votat pentru Victor Ponta, pentru Mihai Tudose, pentru Gabriela Firea, pentru Adrian Tutuianu, pentru Marian Neacsu, pentru foarte multi oameni pe care Dragnea i-a injunghiat pe la spate si cred ca 26 mai va fi un moment in care se vede legitimitatea lui Dragnea de a imparati Romania. Daca nu va lua 46 la suta, inseamna ca voturile acelea nu erau ale lui si faptul ca ia toate deciziile singur si impune lucrurile vor fi inca o data infirmate de catre oameni", a argumentat Victor Ponta.

Ponta: Luptam cu Dragnea pana la capatul lui

Liderul Pro Romania a mai spus ca Dragnea are o problema personala, care se reflecta asupra intregii societati, cu privire la dosarul penal care a ajuns in stadiul de apel la Inalta Curte.
Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

"Al doilea lucru care il isterizeaza pe Liviu Dragnea (...) in luna martie va fi audiat la Inalta Curte in apelul pe care il are, in luna aprilie sunt depozitiile avocatilor, in luna mai trebuie sa se dea sentinta. Eu, unul, ca om care am trecut prin experientele trecute, nu cred in povestile lui Dragnea ca si-a aranjat completul, ca o sa-l achite. Eu sunt convins ca judecatorii de la Inalta Curte, cei cinci, daca au probe, si se pare ca au, il vor condamna. Daca nu, il vor achita. Aceasta problema personala al lui Dragnea se reflecta asupra intregii societatii. Sunt doua intrebari: cand va da ordonanta care sa-l scape de inchisoare si faptul ca doamna Dancila probabil ca nu-si doreste sa semneze si sa intre in istorie ca cea care l-a salvat pe Dragnea si pe altii de inchisoare. Si ce se intampla cu PSD daca o sa aiba un lider care-l conduce din inchisoare. Cosmarul lui politic este Pro Romania, cosmarul lui personal este latul care se strange si noi suntem dispusi si toata hotararea sa ne luptam cu Dragnea pana la capatul lui, care cu siguranta va veni mai devreme sau mai tarziu", a mai spus Ponta.

Citeste si:
Vor să te sperie, dar arată adorabil: Animalele de care te vei...
FOTO Vor să te sperie, dar...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.