Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Liviu Dragnea vrea sa ia bani de la servicii si de la SPP pentru a-i da unei firme americano-israeliene pentru teste prenatale.

"Liviu Dragnea a facut un amendament care a fost acceptat de Comisiile Parlamentare (singurul dintre mii de amendamente depuse de toti parlamentarii) - amendamentul ProRomania sa NU mai dam 100 milioane de euro la partide a fost respins!

Dar sa vedem ce propune Dragnea:

1. Sa ia banii de la 'Servicii' si de la SPP - in conditiile in care in 2019 avem in Romania doua evenimente majore cu risc maxim de securitate: vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa si Summitul de la Sibiu la care sunt prezenti 27 de sefi de stat si guvern din Uniunea Europeana/ din prostie sau rea credinta Dragnea saboteaza aceste doua evenimente (probabil pentru ca nu este el gazda sau invitat la acestea)

2. Dragnea propune ca acesti bani sa se dea la Ministerul Sanatatii (de unde a luat peste 1 miliard prin OUG 114/2018) pentru Vitamina D (o gluma proasta despre care medicii nici nu isi pierd timpul sa comenteze - o 'frectie la picior de lemn') si pentru un program de teste prenatale numit direct 'Panorama'

3. Problema este ca acest program 'Panorama' apartine unei firme americano - israeliene pe numele sau NATERA

Aceleasi teste sunt insa oferite si de alte firme prin programe cu alte denumiri : 'Harmony' (firma Roche) sau 'Neobona' ( firma Synlab)! Deci Dragnea a pus in amendament si firma la care trebuie sa se duca banii!

Acum puneti in balanta ce este mai important pentru Romania:

A. sa aiba asigurata securitatea in timpul vizitei Papei in Romania si a Summitului European de la Sibiu si sa aiba bani de combatere a interferentelor Rusiei in Alegerile din Romania, Moldova sau Ucraina (cum a propus Guvernul)

B. Sa dea Dragnea si Valcov banii la o firma privata pentru niste teste care oricum sunt inutile daca nu sunt urmate de analize si proceduri care nu au finantare!

Alegeti si dvs! Noi, parlamentarii PROROMANIA am ales varianta A!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.