Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, sustinand ca "Daddy Vitamina s-a suparat pe viata lui amara si a hotarat sa cheleasca bugetele serviciilor de sume importante pe care sa le dedice cumpararii de vitamine".


"Dragnea da vitamine la tot poporul din banii serviciilor!

'Daddy Vitamina' s-a suparat pe viata lui amara si a hotarat sa cheleasca bugetele serviciilor de sume importante pe care sa le dedice cumpararii de vitamine.

Ce l-o fi suparat pe 'Daddy Vitamina' asa de tare de a uitat ca prin minune cat ii placea sa stea bot in bot cu sefii serviciilor de doua ori pe saptamana in intalnirile de la K2 in perioada 2010-2014, ca ii placea sa mangaie cu gingasie ghipsul doamnei Kovesi, sa aduca mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dancu si Ponta, ca se gudura ca un pudel cu soricul in dinti la T 14 sau o facea pe ospatarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America.

Eu nu spun ca nu trebuie taiat din bugetul serviciilor secrete. In mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie sa aplici o reteta si anume:

1. Se ia lista cu prioritatile informative pentru anul 2019 asa cum ele au fost stabilite de CSAT inca de anul trecut.
2. Se analizeaza lista si se stabileste reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de prioritati informative).
3. Dupa ce se reduce lista prioritatilor informative aprobata de CSAT in sedinta la care au participat ministrii si premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzatoare reducerii de activitate.
Si uite asa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete.

Banii economisiti prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpara vitamine si le imparte la tot poporul.

PS – Daca tot si-a descoperit veleitatile de 'doctor national', oare Daddy ar putea face ceva sa gasim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, ca de propaganda doamnei Pintea ne-am cam saturat", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.