"Nu i-as fi dat aceasta sansa doamnei Dancila, asta in mod clar. Eu, cel putin, nu i-as fi dat o sansa doamnei Dancila (...).


Pentru ca, in primul rand, stiu ce poate si ce nu poate doamna Dancila sau, cel putin, ce nu putea la momentul respectiv, din punctul meu de vedere. Si stiam si relatia pe care o are cu domnul Dragnea si cat a contat domnul Drangea pentru ca doamna Dancila sa fie europarlamentar. Si atunci, jocul acesta al domnului Dragnea era foarte clar, dar asta nu doar mie",
a explicat Dacian Ciolos, la Digi24.

"Pozitia de prim-ministru inseamna pozitie de demnitate publica. Acolo trebuie sa fie un om de stat si trebuie sa-ti fie foarte clar ce-ti asumi. In momentul de fata e evident, nu trebuie sa fii expert ca sa-ti dai seama ca o lege sau ordonanta de amnistie si gratiere formulata intr-un anumit fel foloseste unor lideri politici aflati la putere. Deci, folosesc statul si resursele statului in interesul personal al unor oameni certati cu legea carora le e teama sa se confrunte cu aceasta realitate a unei justitii functionale si care, de doi ani de zile, incearca sa o decimeze si incearca sa sperie magistratii", a mai spus Dacian Ciolos.