Filosoful in varsta de 101 ani a participat, din nou, la proteste, de acesta data fiind in Timisoara.

La finalul mitingului, care a durat aproape trei ore, in Piata Operei si-a facut aparitia filosoful timisorean Mihai Sora, invitat de organizatorii protestului, "Timisoara Civica". Decanul de varsta al protestatarilor din tara, Mihai Sora a fost intampinat cu aplauze si scandari: "Va iubim! Multumim!".

"Si eu va iubesc, si eu sunt timisorean. Aici mi-am facut studiile, pana la universitate. Sunt mereu alaturi cu inima de dumneavoastra si de orasul acesta care este 'rosu'. (...). Sa nu ne pierdem increderea in viitorul acestei tari. Pana la urma, vom invinge"
, a spus Mihai Sora.

Dezamagit fiind de clasa politica, filosoful a mai transmis un mesaj din mijlocul protestatarilor: "Ne pune pe ganduri de multe ori, ne face uneori sa iesim in strada. Sa nu ne pierdem increderea in viitorul acestei tari. Pana la urma vom invinge!", a spus el, citat de digi24.ro.

Cateva sute de persoane au protestat in fata cladirii guvernului, scandand "Justitie, nu coruptie", "Demisia" si "PSD ciuma rosie"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.