Primarul sectorului 3, Robert Negoita, este de parere ca tot ce inseamna politica astazi starneste antipatii, si nu din cauza societatii, ci din cauza liderilor politici.

"Ii multumesc fostului si actualului meu prieten Victor Ponta pentru ca m-a invitat la acest congres si de cand mi-a facut aceasta propunere, cred ca a durat doua secunde sa ma gandesc si am acceptat-o. Am venit aici sa va felicit pentru curaj. Azi, intr-o Romanie in care foarte multi sunt contra, suntem tara lui Gica contra, adica nici nu conteaza despre ce vorbim, e trendy sa fii contra. Faptul ca va asumati sa fiti pro este o abordare constructiva", a spus Negoita in cadrul primul Congres national al Pro Romania.

Edilul a tinut sa mentioneze ca Pro Romania este un demers in care crede.

"Intr-o perioada in care toti ne orientam si ne asumam o atitudine catre Occident, catre Europa, catre SUA, parteneriat strategic, catre NATO, ba, mai mult, intr-o perioada in care sa fii antinational a devenit trendy, daca vorbesti de rau Romania la Bruxelles este un act de finete, esti modern, sa ne asumam sa fim Pro Romania mi se pare un demers in care cred si va incurajez in aceasta directie", a adaugat el.

"Tot ce inseamna politica azi starneste antipatii, si nu din cauza societatii, ci din cauza liderilor politici, unii dintre ei avand atentia concentrata in interior, cum sa-si salveze, sa isi pastreze functia in partid, sa nu fie dati la o parte, evident. In exterior, valoare zero sau valoare negativa, dar singura lor preocupare este cum sa dezbine in interior ca sa controleze in continuare", a mai spus Negoita, citat de romanialibera.ro.

Fostul premier Victor Ponta a fost ales presedinte al partidului Pro Romania in cadrul primului congres national al formatiunii politice, care a avut loc duminica, la Romexpo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.