Senatorul Traian Basescu raspunde atacului fostului premier Adrian Nastase, sustinand ca acesta ramane " tot un om chinuit de lasitate".

"Adrian Nastase ramane tot un om chinuit de lasitate. In ce ma priveste, imi asum integral toate actele de guvernare in care am fost implicat pana in Aprilie 2000 cand am intrat in campania pentru Primaria Capitalei.

Oare ce-l nelinisteste asa de tare pe Adrian Nastase ori de cate ori se vorbeste despre privatizarea PETROM. N-am sa mai explic eu, pentru ca sunt acte oficiale care demonstreaza motivele de neliniste ale omului care sta in Zambaccian dar isi tine ouale la Cornu.

1.HG 556-2002 semnata de Adrian Nastase care stabileste Strategia de privatizare care incepe cu SNP PETROM si care continua cu zeci de alte companii din energie si industrie;
2.HG 924-2003 semnata de Adrian Nastase care stabileste conditii „speciale” de privatizare a SNP PETROM ;
3.Pe 23 Iulie 2004 se semneaza contractul de privatizare a PETROM cu OMW;
4.HG 1090-2004 semnata de Adrian Nastase care aproba contractul de privatizare a PETROM cu OMW Austria in conditii absolut ticaloase.
5. In Noiembrie 2004 majoritatea PSD din Parlament aproba contractul de privatizare a PETROM, prin lege. Adrian Nastase rasufla usurat. A reusit sa aprobe un mare furt prin lege. Mai avea cateva zile si se vedea Presedinte al Romaniei. Vorba lui Iohannis, GHINION ! A venit unul de la Primaria Capitalei si l-a batut. Si cand te gandesti ca el saracul isi pregatise mandat de 5 ani.

Ca Adrian Nastase este un om las care nu-si asuma propriile fapte, am vazut cu ocazia condamnarii, dar niciodata n-am crezut ca un fost premier poate fi atat de las incat sa nu-si asume acte din propria guvernare, acte care se afla in Monitorul Oficial

REPET, problema Romaniei nu este ca s-a privatizat, problema este cum s-a privatizat..

PS-Pentru cei care doresc sa constate care a fost activitatea mea legat de programul PSAL 1 cu BIRD, ii rog sa consulte HG 363 si 364 din 1998, HG 374 din 1999, HG 456,1014 si 1016 din 2000 cu urmatoarele precizari asa cum ele rezulta si din actele normative mentionate : am avut rolul de a coordona ministerele si alte institutii pentru indeplinirea programului asumat de guvern si nu am substituit autoritatea ministrilor si a sefilor celorlalte institutii implicate in realizarea programului. Oricum, ca orice PSD-ist, Adrian Nastase are o explicatie: Basescu e de vina!", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Citeste si:
Adrian Năstase: Liberalii își pică propriul Guvern cu voturile...
Adrian Năstase: Liberalii își...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.