Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca "atacul" cu publicarea unor fotografii in care apare alaturi de George Maior si Laura Codruta Kovesi, ii apartine fostului director SRI, iar fostul premier Victor Ponta ar fi "postasul".

Intrebat la Antena 3 cui ii apartine "atacul cu fotografiile publicate", liderul social-democrat a replicat ca este vorba despre George Maior.

"Al lui Maior (este atacul - n.r.). Ponta e postasul. (...) Nu poate sa fie doar acesta (singurul atac al lui Maior - n.r). Si-a activat toate relatiile, toate informatiile. Ma rog, informatii despre mine ce sa mai aiba, ca toate informatiile care tin de mine sunt in spatiul public demult? Sunt si alea cu care nu am nicio legatura", a spus el, potrivit Agerpres.

In ce priveste fotografia in care apare alaturi de George Maior si Laura Codruta Kovesi, imagine facuta publica de catre fostul prim-ministru Victor Ponta, Dragnea a precizat ca aceasta a fost facuta la ziua SRI. El a adaugat ca la evenimentele de acest tip, dupa discursurile oficiale, avea loc socializarea.

"E fotografia de la un eveniment, cred ca era ziua SRI. Pe canapeaua aia au fost multi care s-au rulat. Cand am stat eu... A venit Kovesi, inainte era Ponta, a venit Kovesi, dupa aia a venit Ponta in locul meu. Dupa aia a mai aparut nu stiu care procuror. Dupa aia, alt sef de serviciu. A aparut Sebastian Ghita, Vasile Dancu. (...) Asta e o bucatica din spatiul urias de acolo. Ne tot invarteam, mai ieseam pe afara. (...) Era socializare, fiecare vorbea cu fiecare. Stateau o ora, doua, trei. Unii plecau, altii mai veneau. Deci nu se intampla absolut nimic, cel putin din punctul meu de vedere. Mai dispareau unii prin niste camere. La un moment dat, intra Ponta cu Coldea si Kovesi intr-o camera, iesea Coldea, mai tarziu ieseau si ei... Mai intra Maior cu nu stiu cine.", a precizat Dragnea.

Liderul PSD a mai atras atentia ca Laura Codruta Kovesi a fost numita la sefia DNA in timp ce Victor Ponta detinea functia de prim-ministru si a fost inlocuita in perioada in care el conduce partidul de guvernare.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

"Eu stiu ca pus-o domnul Ponta (pe Kovesi - n.r.). Foarte bine, a fost decizia dumnealui, in urma negocierii! Deocamdata, in mandatul meu, ca presedinte PSD, partid care conduce guvernarea, Kovesi a plecat. Asta ca sa nu mai complicam foarte mult lucrurile. Pe cine pot convinge ei sa arate aceste poze - ma rog, date de catre un turnator, primite de la nasul lui - ca ce? Ca eu sunt in negociere cu ei?", a intrebat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.