Fostul premier Victor Ponta considera ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, a disparut ultima speranta de reformare din interior a partidului.
"PSD a pierdut / Dragnea a castigat / ultima speranta de reforma din interior a disparut (...). Romania pierde insa cel mai mult: sa ajungi la Presedintia Uniunii Europene cu o gasca de infractori de Teleorman secondati de niste oameni care isi vand votul de frica sau pentru o functie de la Guvern: o reteta sigura pentru rusine si dezastru!", a scris Ponta, vineri seara, pe contul sau de Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot de sustinere din partea a 55 de membri ai CExN iar opt au votat impotriva, a anuntat vineri seara secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.