Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri ca scrisoarea deschisa prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea va fi analizata in sedinta Comitetului Executiv National de vineri.

"Cred ca nu are rost sa ne dam cu parerea unii, si asa mai departe, pe la toate colturile. Ne uitam ce zice statutul si in functie de asta analizam si vom hotari, dar, repet, punctul meu de vedere este ca toate aceste discutii trebuie facute la partid. Fara indoiala, si aceasta scrisoare va fi analizata in CExN si alte opinii, probabil ca mai sunt si colegi care au si alte pareri, si atunci cel mai bine ar fi sa discutam vineri, tot avem CExN", a spus Iordache la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca semnatarii acestei scrisori vor fi invitati la sedinta, informeaza Agerpres.

"Haideti sa oprim aceste conflicte interne, pentru ca eu cred ca PSD, in toate domeniile de activitate, a facut niste lucruri foarte bune si numai cei care sunt rauvoitori sau nu vor sa vada toate lucrurile bune pe care PSD le-a facut deconteaza lucrurile negative si eventualele conflicte interne. Eu cred ca trebuie sa ne oprim cu aceste discutii, dezbateri, nemultumiri in plan extern, asa cum apar acum in media, le discutam la partid, punem cruce, mergem mai departe, ca avem multe lucruri de facut, de la referendum pana la continuarea guvernarii, Presedintia (Consiliului UE - n.r.) de la 1 ianuarie", a mentionat el.

Iordache a afirmat ca legile Justitiei asa cum au fost adoptate de Parlament sunt legi bune, europene, dar ele se reflecta in scaderea in sondaje a PSD "pentru ca nu au fost destul de bine explicate".

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

Citeste si: Textul integral al scrisorii prin care mai multi lideri PSD ii cer demisia lui Liviu Dragnea

Citeste si:
Israelul cere demisia secretarului general al ONU. Guterres:...
Israelul cere demisia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.