Fostul premier Victor Ponta considera ca distanta intre a fi social-democrat si a fi pesedist incepe sa devina o prapastie, fiind un dezavantaj in PSD sa fi fost doar social-democrat, caci "fara un serios pedigree in PD sau PRM doar originea din Teleorman te mai poate salva".

"Banicioiu, Ponta, Chirica, Ivan, Zgonea, Grindeanu, Tudose, Andronescu, Firea s.a.m.d./ toti acesti oameni au fost doar membrii PSD si au luptat doar pentru acest Partid - pana cand a fost trimis Dragnea de la PD Basescu sa ii numeasca 'tradatori'!!!

Pe locul lui Ion Iliescu la Congresul PSD a stat Irina Tanase/ pe locul lui Adrian Nastase si Victor Ponta de la Guvern sta acum Viorica Dancila/ pe locul de Ministru de Interne ocupat candva de Ioan Rus s-a asezat acum si nu se mai da dusa Carmen Dan/ iar gandirea economica si fiscal bugetara a ajuns de la Florin Georgescu la Darius Valcov! Se poate mai rau?!?

Deja distanta intre a fi 'social democrat' si a fi 'pesedist' devine o prapastie/ si daca ai fost doar social democrat este deja un mare dezavantaj in PSD (unde fara un serios pedigree in PD sau PRM doar originea din Teleorman te mai poate salva).

Stiu ca aceasta situatie imposibila este intretinuta cu milioanele de euro furate din bani publici cu care se cumpara sprijinul pt Dragnea / dar nimic nu se poate tine fara complicitatea, frica, comoditatea sau lasitatea membrilor PSD care sunt social democrati. In acest moment ei sunt principalii vinovati (de la Gasca lui Dragnea nu mai asteapta nimeni nimic bun)!

La ProRomania nu putem fi cumparati cu banii si functiile lui Dragnea - nici speriati de agentii lui Carmen Dan/ asa ca exista o 'cetate social democrata' pe care Dragnea nu o poate ocupa - si de aici se poate conduce 'Reconquista' pentru Romania!

PS - probabil ca Viorica Dancila nu stie ce inseamna 'Reconquista' - poate sa il intrebe azi pe Regele Spaniei/ ca sa nu fie ea intrebata despre cum i-a tratat Guvernul pe 10 August pe cetatenii romani care locuiesc in Spania", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:
Fotbalistul care a căzut cu mașina într-o prăpastie de 200 de metri...
Fotbalistul care a căzut cu...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.