USR a realizat o evaluare proprie a ministrului justitiei si urmeaza sa depuna o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader in prima zi a sesiunii parlamentare.

Redam comunicatul integral al formatiunii:

"Tudorel Toader a devenit un instrument obedient al lui Tariceanu si Dragnea si pune in pericol stabilitatea si independenta sistemului de Justitie. Prin declansarea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, Tudorel Toader vrea sa opreasca ancheta Parchetului General asupra represiunii din 10 august si sa ingroape adevarul cu privire la responsabilitatea politica pentru gazarea, lovirea si ranirea protestatarilor pasnici.

Altfel nu se explica de ce ministrul Justitiei, desi stia de protocoalele dintre SRI si Parchetul General, le foloseste de abia acum ca temei pentru asa-zisa evaluare a activitatii Procurorului General. Explicatia oferita azi de Tudorel Toader este ridicola: ca erau secrete pana au vorbit Liviu Dragnea si Darius Valcov despre ele! Din nou ministrul Justitiei minte pentru a servi intereselor PSD-ALDE!

Desi Tudorel Toader nu recunoaste presiunile asupra justitiei, de mai multe ori declaratiile sale au fost taxate de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca afecteaza independenta magistratilor.

Tudorel Toader va ramane in istorie cu cel mai negru mandat al unui ministru de justitie

In timpul mandatului sau, au fost modificate legile justitiei pentru a submina independenta procurorilor si judecatorilor si pentru a infiinta sectia speciala de anchetare a magistratilor, a fost adoptata legea recursului compensatoriu care a eliberat mii de detinuti din inchisori, au fost modificate codurile penale pentru favorizarea infractorilor in detrimentul victimelor si al muncii procurorilor.

Toate diplomele si distinctiile profesionale nu mai valoreaza nimic si nu compenseaza lipsa de caracter si reaua intentie a celui mai detestabil ministru al Justitiei de la ministrii din timpul dictaturii comuniste incoace.

Citeste si:
Tudorel Toader candidează din nou la funcția de rector la...
Tudorel Toader candidează din...

Reprezentantii USR au vrut sa intre la conferinta de presa a ministrului Justitiei ca sa ii ceara demisia, dar Tudorel Toader a dat ordin sa nu fie lasati sa intre in cladire. Ministrul nu vrea sa auda adevarul – trebuie sa plece urgent din functie!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.