In ceea ce priveste anuntul ministrului Justitiei privind adoptarea unei ordonante de urgenta prin care persoanele care cred ca au fost condamnate in baza interceptarilor sau a protocoalelor cu SRI sa poata cere revizuirea sentintei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca aceasta "nu este o idee rea".

"Am avut o discutie cu dumnealui (Tudore Toader - n.r.) . Mie mi se pare o idee interesanta, nu e rea ideea. Trebuie sa vada si sa prezinte premierului, probabil si coalitiei, cat de aplicabila poate fi o astfel de ordonanta si cat de eficienta ar fi, adica daca isi atinge scopul. Ideea e foarte buna (...) urmeaza in perioada urmatoare sa o construiasca si sa faca o analiza din punct de vedere al eficientei", a spus Dragnea, citat de ziare.com.

Social-democratul a mai mentionat ca ministrul Justitiei a dovedit pana acum ca este "un om curajos, pregatit, care crede intr-adevar in justitie" si care "inca are multe lucruri de spus".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.