Facand referire la anuntul ministrului JustitieiTudorel Toader care va propune premierului o OUG pentru revizuirea sentintelor in baza protocoalelor cu SRI, Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, a sustinut ca acesta este o decizie corecta.
"Este o decizie corecta. Tine de rezolvarea unei situatii extraordinare, si anume niste sentinte nedrepte in baza unor protocoale ilegale. (…) Pentru a se rezolva acest lucru este nevoie de lege, iar legea respeciva poate sa fie suplinita de o Ordonanta, pentru ca o OUG se da in baza delegarii legislative. Guvernul poate sa faca acest lucru. (…) Orice zi in nerezolvarea acestora este un lucru negativ", a spus Nicolicea, citat de psnews.ro.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri seara, ca va propune premierului adoptarea unei Ordonante de Urgenta prin care persoanele care cred ca au fost condamnate in baza interceptarilor sau a protocoalelor cu SRI sa poata cere revizuirea sentintei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.