Fostul premier Victor Ponta spune ca imaginea Romaniei este puternic afectata de incompetenta premierului Viorica Dancila care a comis o noua gafa confundand capitala Muntenegru, Podgorica, cu Pristina din Kosovo.

"Cand vine cineva la Bucuresti si spune ca se bucura ca “se afla la Budapesta” ce parerere aveti despre acea persoana?!?! Daca aflati ca acea persoana este Prim Ministru ce parere aveti despre tara ei!?!?

Ar fi de ras daca nu ar fi de plans - pacat de Romania - rusine celor care impun si sprijina in continuare asa ceva!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

"Partea bună este că deja toată lumea știe cine este și ce face doamna Dancilă și nimeni nu dă importanță gafelor ei. Partea proastă este că România a ieșit din nou din aria de interes atât a marilor puteri ( SUA, Uniunea Europeana, China) cât și a vecinilor noștri! Toți consideră deja ca la București nu au cu cine să discute serios și nu ne mai bagă în seamă”, a declarat Victor Ponta pentru psnews.ro.

Citeste si:
Viorica Dancila a confundat capitala Muntenegrului cu capitala provinciei Kosovo, la intalnirea cu premierul muntenegrean


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.