Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri o conferinta de presa comuna cu premierul muntenegrean Duško Marković, in care a spus ca se bucura sa fie la Pristina, capitala Kosovo, in loc sa spuna Podgorica, care este capitala Muntenegrului.

In inregistrarea conferintei prezentata de Guvernul din Muntenegru, momentul in care premierul roman rosteste "Pristina" este fara sonor, scrie News.ro.

"Ma bucur sa fiu astazi la Pristina, in prima vizita a unui prim-ministru roman in Muntenegru", a spus Dancila.

Translatorul a sesizat greseala si a spus Podgorica, care este, de fapt, capitala Muntenegrului.

De asemenea, Guvernul muntenegrean a cenzurat greseala facuta de prim-ministrul Viorica Dancila, pe linkul de pe site-ul Guvernului din Muntenegru catre inregistrarea conferintei de presa neauzindu-se, la minutul 6:03, cand Dancila rosteste "Pristina".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.