Dupa ce edilul Capitalei, Gabriela Firea, a mentionat motivele pentru care nu a autorizat protestul diasporei programat pe 10 august, nu a intarziat sa apara reactia cofondatorului Miscarii Romania Impreuna, Vlad Voiculescu.

Redam mesajul fostului ministru al Sanatatii:

"Gabriela Firea ne spune ca protestul de pe 10 august nu a primit autorizatie pentru ca s-au anuntat 1 milion de oameni, ceea ce ar perturba dom'le capitala....

Tot Gabriela Firea indeamna 'organizatorii' sa isi reconsidere solicitarea si sa fie REZONABILI.

Ba mai mult, ne da exemplul PSD-ului, care ar fi vrut initial sa aduca 1 milion de oameni (sic!) dar pana la urma a adus doar 300-400.000 oameni (sic!) ca sa nu exagereze.

Citeste si: Firea: Primaria Capitalei nu intentioneaza sa obstructioneze in niciun fel manifestatiile publice

1. Gabriela Firea, doamna, sunt cateva diferente intre mitingul PSD-ALDE si astea ale noastre, ale celorlalti. Primul si cel mai important ar fi ca la noi nu exista "organizatori" care aduc manifestantii cu autocare. Si pentru ca nu exista baietii astia care sa alerge oamenii si sa le ofere 50 sau 100 de lei (diferit, in functie de localitate) sau sa ii ameninte ca le taie ajutorul social sau cu pierderea serviciului, cum ar putea cineva (oricine) sa limiteze cineva numarul participantilor? Nu e greu sa va imaginati, faceti un "exercitiu de imagine"!

Si 2. (sau B), Gabriela Firea, doamna, de un an jumatate incoace, sute de mii de oameni ies in strada pentru ca VOI, un partid de nesimtiti si infractori, ne scoateti pe toti din minti! Pentru ca nu se mai poate! Pentru ca VOI sunteti orice altceva decat REZONABILI!

Rezonabil este sa le interziceti sa protesteze celor care au trebuit sa isi castige painea in alta tara din cauza guvernarilor voastre hoate si proaste si vin PE BANII LOR la Bucuresti doar ca sa va injure pe voi?

Rezonabil este sa le interziceti sa protesteze celor care au trimis in tara ani de zile mai multi bani decat toate investitiile straine, pentru sanatatea parintilor, pentru scoala copiilor si in general pentru tot ce n-ati facut voi?

Rezonabil este, ca primar general, sa numiti oamenii "veninosi" si "asa-numiti cetateni"?

Rezonabil este sa ii luati lui Calin Farcas orice sansa la viata pentru a va sustine protejatii in pozitii de sefi de spitale?

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...

Rezonabil este sa va bateti joc de oamenii din tara asta, sa ii lasati fara medicamente, sa nu construiti niciun spital, nici chiar cele pentru care aveti fonduri europene inca din 2014?

Rezonabil este ca dupa "doar doi ani" in care nu ati facut nimic, sa va lamentati si sa dati vina pe opozitie?

Rezonabil este ca un sef de partid sa fie condamnat de doua ori si dupa cateva zile de la propria condamnare sa modifice Codul Penal pentru a se face scapat, pe dansul si pe alti infractori?

Rezonabil este halul in care analfabetii, infractorii si nesimtitii din partidul dumneavoastra isi bat joc de justitie?

Rezonabil este sa indatorati tara asta cat pentru generatii de acum inainte?

Pentru toate astea si pentru multe altele, veti da socoteala! Cu sau fara autorizatie!

PS Totusi, daca vreti sa limitati numarul de oameni nemultumiti si exasperati de ce faceti, retrageti codurile penale, retrageti legile justitiei, nu mai bagati batul prin gard cu gratierea si amnistia (penala si/sau fiscala), incetati cu manipularile si mizeriile de fiecare zi si puneti mana pe treaba, ca de-aia v-au votat oamenii", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citeste si:
Începe programul de ajutor pentru încălzire. Statul nu-și găsește...
Începe programul de ajutor...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.